Halasztás

2022.09.06. 17:52

5 ezer forintért kis híján embert ölt, mégse tudták tárgyalni az ügyét Egerben

A férfi súlyosan megsebesítette adósa édesapját.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az Egri Törvényszéken életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban tartottak tárgyalást hétfőn, amelyen nem jelentek meg a tanúk, ezért elnapolták az ülést – válaszolt portálunk kérdésére Hoszné dr. Nagy Tímea sajtószóvivő.

A tárgyalási jegyzékben olvasható, hogy férfi a vádbeli cselekmények előtt körülbelül egy hónappal 20 ezer forintot adott kölcsön ismerősének, az első rendű sértettnek, akinek a kölcsönt konkrét határidő nélkül, részletekben kellett volna törlesztenie.

S. K.  egy ingatlan udvarán felszólította az aznapi munkabérét éppen felváltató sértettet, hogy ígéretének megfelelően további összeget adjon át neki. Miután a
követelésnek nem tett eleget az ingatlan előtti útszakaszon dulakodni kezdtek, melynek során a vádlott a sértettnél lévő készpénzből 5 ezer forintot szerzett meg. Az utcán zajló dulakodást észlelve megjelent a helyszínen a sérttet édesapja, aki békítőleg próbált a konfliktusba beavatkozni, a támadó férfi azonban ököllel arcon ütötte, amelynek következtében eszméletét vesztve hanyatt esett, és a sérülések együttes gyógytartama 8 napon túli, ténylegesen 6-10 hétre tehető azzal, hogy közvetetten életveszélyes állapot alakult ki. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában