Bűntett

2022.09.10. 10:24

Vitte a hűtőt, a tévét, a beltéri egységet is a tarnaleleszi betörő, bíróság előtt kell felelnie a tettéért

Az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy tarnaleleszi lakos ellen.

HEOL

A felfeszített pánt

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai alapján a 19 éves férfi még tavaly július 10. és 15. között betört egy helyi családi házba, ahonnan hűtőszekrényt, televíziót, illetve egy beltéri egységet tulajdonított el. Mindezt Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens közölte portálunkkal.

A szakember hozzátette, hogy a rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá a nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott hűtőt, amelyet visszaadtak a tulajdonosának.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek. A vádhatóság emel a gyanúsított ellen vádat, s az indítványa alapján hoz majd döntést a bíróság az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában