Balesetek

2022.10.25. 06:14

Épphogy átvette az M3-as üzemeltetését az új cég, máris rommá törték több autójukat

Sérüléssel járó balesetek is voltak.

HEOL

Csúnyán összetört az útellenőrző autó

Forrás: MKIF Zrt.

Egy hónapon belül öt autónk szenvedett balesetet szolgálatteljesítés közben, két kollégánk is megsérült, három kocsi totálkáros lett – számolt be honlapján a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF), akik szeptember elejétől felelnek a Magyar Közút helyett az M3-as autópályáért

A balesetek között volt olyan is, ami a megyénken is áthaladó sztrádán történ. Október 11-én hajnalban, az M3-on, a Gödöllői Autópálya Mérnökség útellenőri autójába hajtottak bele hátulról. Egy kollégájuk megsérült, őt a hatvani kórházba szállíották. Az autó totálkáros lett, miután egy kisteherautó fékezés nélkül belehajtott.

– Az autópályákon, gyorsforgalmi utakon szolgálatot teljesítő kollégáink azért dolgoznak, hogy a közlekedés zökkenőmentes és zavartalan legyen. Munkájuk fontos, ugyanakkor veszélyes is. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tisztelettel kéri Önöket, közlekedjenek óvatosan, figyeljenek és vigyázzanak kollégáinkra – hívták fel a figyelmet. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában