Bűncselekmény

2022.11.03. 17:42

Őrizetben a gyöngyösi rablások gyanúsítottja

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kétrendbeli rablás bűntett gyanúja miatt vett őrizetbe egy gyöngyösoroszi lakost.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az eddigi adatok alapján a 34 éves nő október 31-én délelőtt egy gyöngyösi társasház lépcsőházában egy idős asszonyt a vállánál fogva a lépcsőhöz szorította, majd a táskájából elvette a pénztárcáját és elmenekült a helyszínről.
A gyanúsított másnap 17 óra körül újra lecsapott Gyöngyösön, ezúttal a Budai Nagy Antal téren lépett oda egy idős gyalogoshoz, majd a válláról letépte a táskát és elszaladt. A pénzt és a telefont kivette belőle, majd eldobta a közelben a táskát, melyet később egy állampolgár megtalált és átadott a rendőröknek.

 

A Felderítő Alosztály munkatársai azonosították a bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható nőt, majd az egyik körzeti megbízott november 1-jén este elfogta. A gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság november 3-án elrendelt.

Forrás: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában