Pályaorientáció

2022.11.28. 08:04

Több iskolából is érkeztek az ősz folyamán az egri büntetésvégrehajtási-intézetbe

Hasznos a program a pályaorientációs tevékenység szempontjából.

M. H.

Forrás: Büntetés-végrehajtási Intézet

A Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkavállalói állománya folyamatos feltöltöttségének, utánpótlásának biztosítása érdekében tett intézkedések már hagyományosnak számítanak az intézetben – tudatta az intézet honlapján. A toborzási tevékenység, a jelentkezők felkutatása alapvető feladatuk. Idén májusban nyílt meg a lehetőség a pandémia után, hogy újra látogatócsoportokat fogadjanak az intézetben.

Ez egy olyan lehetőség, amellyel hosszú ideje nem tudtak élni, annak ellenére, hogy rendkívül hasznos a pályaorientációs tevékenység szempontjából. A tájékoztatás szerint a tevékenységet nagy intenzitással kezdték meg, idén ősszel három alkalommal volt látogatócsoport járt az intézetben az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemről, a egri Bornemissza Gergely Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumból, valamint a Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégiumból. Ezeken az eseményeken az intézet munkatársai prezentációkkal, illetve intézetlátogatással mutatják be interaktív módon a szakmát az oda látogató érdeklődőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában