Megmérettetés

2022.12.12. 07:43

Belügyminisztériumi fallabda bajnokságon értek el sikereket megyénk kékruhásai

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság december 1-jén rendezte meg a 2022. évi meghívásos Belügyminisztériumi Országos Fallabda Bajnokságot Tatabányán. Összesen 14 szervezettől 34 fő vett részt a megmérettetésen.

HEOL

Végert Csaba és Tamasi Balázs is a dobogóra állhatott

Forrás: police.hu

A versenyt Ogonovszky Szilárd rendőr őrnagy nyitotta meg - írja a police.hu. A versenyzők három kategóriában mérték össze tudásukat. A verseny mindvégig nagy küzdelmet hozott, és jó hangulatban zajlott.

A rendezvény záró eseményeként a győzteseknek és a helyezetteknek járó díjakat Farkas Gábor rendőr dandártábornok, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

  • A nők között Tariné dr. Sipos Nóra, a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársa lett az első. Második helyezést ért el dr. Tóth Orsolya, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság dolgozója.
  • A 40 év alatti férfiak között Simon Tamás, (Készenléti Rendőrség), Végert Csaba (Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet), és Tamasi Balázs (Eger Rendőrkapitányság) lett a sorrend.
  • A 40 év feletti férfiak küzdelmét Uzonyi Attila, a Terrorelhárítási Központ beosztottja nyerte, Markó György, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság dolgozója és Forgó Gábor, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársa előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában