Katasztrófavédelem

2022.12.05. 17:19

Volt valami a levegőben: három kocsi három különböző helyszínen hajtott villanyoszlopnak

Bőven akadt munkájuk megyénk tűzoltóinak szombaton.

HEOL

A katasztrófavédelem tájékoztatása alapján, bontásra váró személyautó gyulladt ki reggel Egerszalókon, a Kossuth Lajos úton. A lángokat az egri hivatásos tűzoltók egy vízsugárral rövid idő alatt eloltották, személyi sérülés nem történt.

Mint írják, egy családi ház padlásterében a kémény melletti gerenda égett Visznek, Tópart útján, délelőtt. A tűz kéményből terjedt át a tetőre. A gyöngyös hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat, majd hőkamerával átvizsgálták a padlást. A kémény és a ház elektromos hálózata használhatatlanná vált, a lakók rokonokhoz költöztek, a tűzben senki nem sérült meg.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Oszlopnak ütközött egy személyautó kora délután Egerben, a Deák Ferenc utcában, a Klapka György utca sarkán. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd a kifolyt olajat felitatták az útról. A balesetnek nem volt sérültje.  

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Villanyoszlopnak hajtott és kidöntötte azt egy személyautó délután Füzesabony határában, a Szihalom felé vezető úton. Az oszlop a szélvédőre és a motorháztetőre esett, azt a vezeték tartotta. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig porral oltóval biztosították a helyszínt, majd a vezeték eltávolítása után áramtalanították a járművet. Senki nem sérült meg - közölték.

Két személyautó karambolozott az M25-ös autóút 4-es kilométere közelében Füzesabony térségében, az Eger felé vezető oldalon. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, személyi sérülés nem történt.

Este árokba hajtott egy autó Gyöngyöspata és Gyöngyöstarján között. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, az autóban senki nem sérült meg.

Éjszaka oszlopnak ütközött egy autó Gyöngyösön, a Kőrösi Csoma Sándor utcában. A város tűzoltói vonultak, biztosították a helyszínt, egy embert a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak - adta hírül a katasztrofavedelem.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában