Bűnügy

2023.01.27. 13:02

Felszámoltak egy hatvani bordélyházat, a zsaruk két férfit is elfogtak + videó

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

HEOL

A Hatvani Rendőrkapitányság  nyomozóinak információja alapján a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei idén január 25-én hajnalban rózsaszentmártoni otthonában elfogták azt a férfit, aki prostitúció elősegítése bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható – közölte portálunkkal pénteken Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő.

A gyanú szerint a 32 éves K. Á. 2022 áprilisában kibérelt egy hatvani lakást, amelyet aztán napidíjért cserébe több nőnek rendelkezésére bocsátott, akik ott prostitúciós tevékenységet végeztek.

A rendőrök szintén elfogták O. R. 48 éves hatvani lakost, akit azzal gyanúsítanak, hogy a bérelt lakásban zajló bűnös üzlet zavartalanságát biztosította, amelyért K. Á-tól kapott fizetést.

Elfogásukat követően mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki a Hatvani Rendőrkapitányságon prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában