Nem emlékezett

2023.03.16. 14:22

A márvány gyertyatartót elvitte, a virágokat letördelte a temetőben a részeg férfi Lőrinciben

Egy ittas állapotú személy garázdálkodik a temetőben – érkezett a bejelentés a Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület ügyeletéhez.

Sz. I.

 A telefonáló elmondta, a feltehetően italos férfi egymás után szedi le a mécseseket, a virágokat a síremlékekről, széttördeli, földbe tapossa azokat. 

Az értesített polgárőrök a helyszínre siettek, ahol tetten érték az illetőt, aki éppen a táskájába próbálta elrakni az egyik sírról leszedett mécsest. A vizsgálódás során az elkövető motorkerékpárjának a csomagtartóján találtak még egy kis méretű márvány gyertyatartót is. Elszámoltatásakor beismerte, hogy az egyik sírról származik, de nem emlékezett, hogy melyikről emelte le. 

A polgárőrök felszólították a férfit tette befejezésére, s értesítették a rendőrség ügyeletét. A helyszínre érkező rendőrjárőr tagjai lefoglalták a férfinál talált gyertyatartót, az elkövetőt előállították a Hatvani Rendőrkapitányságra

Főoldali képünk illusztráció, forrása: Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában