Katasztrófavédelem

2023.03.07. 15:34

Feszítővágóval bontották meg az egyik autót, súlyos balesethez is riasztották a tűzoltókat hétfőn Hevesben

Hétfőn 12 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába.

HEOL

Összeütközött két autó a 25-ös főút 9-es kilométerénél, Eger közelében

Forrás: HVMKI

A vármegyei katasztrófavédelem honlapján olvasható keddi tájékoztatás szerint a négy tűzesetet és öt műszaki mentést összesen tíz hivatásos, egy önkormányzati és egy önkéntes tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett három téves jelzés is érkezett az ügyeletre.

A katasztrófavédelem beszámolt arról, hogy letért az úttestről, majd az árokban a tetejére borult délelőtt egy személyautó az Eger és Kerecsend közötti úton. Az egri hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a kocsit. A járműben öten utaztak, a baleset könnyű sérültjét a mentők ellátták.

Összeütközött két autó délután a 25-ös főút 9-es kilométerénél, Eger közelében. Az egri hivatásos tűzoltók az egyik autót feszítővágóval megbontották, majd abból két embert kiemeltek és átadtak a mentőknek. A kocsikban összesen hárman utaztak, a baleset súlyos-életveszélyes, súlyos és könnyű sérültjeit a mentők kórházba szállították.

Ugyancsak letért az úttestről és az árokba, majd fának hajtott egy autó délután a Bükkszék és Egerbakta közötti úton. Az ütközés következtében a járműbe egy ember beszorult, őt az egri hivatásos tűzoltók hidraulikus vágóeszközökkel szabadították ki és a mentőkkel közösen kiemelték a gépkocsiból. Az autó vezetője súlyosan megsérült a balesetben, a mentők kórházba szállították.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában