Hála

2023.03.06. 18:18

Hálás levelet írt a rendőröknek a Mátrában megmentett nő

Köszönetet mondott a rendőröknek a szombat éjjel a Mátrában eltévedt túrázó.

HEOL

„Szeretném megköszönni a szombat estén szolgálatban lévő 2 járőrnek, hogy a Galyatetőn a keresésemre indultak, és elég hamar meg is találtak! Nagyon kedvesek, előzékenyek voltak, nagyon hálás vagyok a gyors segítség nyújtásukért! Továbbá szeretném meg köszönni mindenkinek, aki részt vett a keresésemben, hogy rövid idő eltelte ellenére is komolyan vették az "eltűnésemet" és segítettek/tájékoztatták a hozzátartozómat! Természetesen a továbbiakban sokkal megfontoltabban fogok eljárni, és körültekintőbb leszek! Nagyon hálás vagyok a rendőrségnek és kívánok további egészséget és sikeres ügyeket ( és kevesebb megoldandó ügyet)!”

Ezeket a sorokat az a dabasi nő írta hétfőn a Heves vármegyei rendőröknek, aki ahogy azt korábban megírtuk —, szombat este a Mátrában találtak meg, miután eltévedt, s a testvére jelentette eltűnését a rendőrségen. Soltész Bálint, vármegyei rendőrségi sajtószóvivő portálunknak elmondta: igazán jólesett kollégáinak a kedves köszönetnyilvánítás.

Kiemelt képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában