Baleset

2023.04.29. 08:15

Hármas karambol történt Gyöngyöshalásznál - frissítve

A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket.

HEOL

Friss:

A rendőrség befejezte a helyszínelést, a forgalom zavartalanul halad - közölte portálunkkal Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens.

Korábban írtuk:

Összeütközött három személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Gyöngyöshalász térségében - írja honlapján a vármegyei katasztrófavédelem. - A műszaki mentést végző gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon, lassan halad a forgalom.

Az utinform szerint az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Gyöngyös térségében, két személyautó ütközött össze. A 76-os km-nél a külső sávon halad a forgalom.

Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens közölte portálunkkal az esettel kapcsolatban, hogy Gyöngyöshalász közelében április 29-én 7 óra körül három személyautó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján személyi sérülés nem történt.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában