Heol.hu podcast

2023.04.04. 14:00

Hevesben is kaszálnak a netes csalók, Soltész Bálint példákat is hozott

Tévedés azt hinni, hogy csak mások esnek internetes csalás áldozatává. Heti rendőrség heol-podcastunkban ezúttal az e-mailen, sms-ben, telefonon érkező fenyegetésekre hozott példákat a vármegyei rendőrségi sajtószóvivő, Soltész Bálint.

HEOL

Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Terveink szerint ezentúl hetente jelentkezik rendőrségi podcast-tal a heol.hu. Soltész Bálint, Heves vármegyei rendőrségi sajtószóvivővel ezúttal az új egri szórakozóhelyek környékén buliidőben előforduló esetleges közlekedési veszélyekről, illetve az elmúlt időszakban Hevesben megesett netes átverésekről beszélgettünk.

A sajtószóvivő ezúttal is felhívta a figyelmet arra, hogyan óvhatjuk meg magunkat ezektől a csalóktól. Hangsúlyozta, bankkártyaadataink megadásánál mindig a lehető legkörültekintőbben járjunk el! Azoknak, akik csak legyintenek, ilyen módszerekkel csak időseket, alacsony iskolázottságú embereket lehet átverni, azt üzeni, az elmúlt hetekben is volt felsőfokú végzettségű fiatalember is azok között, akiket figyelmetlenségük miatt megkárosították a netes csalók.

Hallgassa meg adásunkat videa- és spotify-csatornánkon is:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában