Volt baj

2023.04.06. 12:52

Kigyulladt egy autó, de parketta is lángolt Egerben

Szerdán 9 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába. A 4 tűzesetet és 1 műszaki mentést összesen 7 hivatásos tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 4 téves jelzés is érkezett az ügyeletre.

Tűz Egerben a Csíky Sándor utcában

Forrás: HVMKI

A vármegyei katasztrófavédelem honlapján olvasható tájékoztatás szerint délelőtt egy épületben keletkezett tűz Hevesen a Fő úton. A házban bútor és szemét égett, a városi és a füzesabonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. Az eset során senki nem sérült meg, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Délután két autó ütközött Gyöngyös Kolozsvári utcájában. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, a balesetben egy ember könnyű sérüléseket szenvedett.

Egy személyautó motortere gyulladt ki Eger határában kora este. Az egri hivatásos tűzoltók vízzel oltották el a lángokat, a járművet autómentő segítségével távolították el az útról.

Tűz ütött ki egy sorházban este Istenmezején, a Szabadság utcában. A tűz a négylakásos épület két lakását érintette. A bátonyterenyei és a pétervásárai hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Az egységek átkutatták a házat, amelyet minden lakó elhagyott. A tűz végleges oltásához a tetőt is meg kellett bontani. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Egy épületben égett a parketta öt négyzetméteren este Egerben, a Csiky Sándor utcában. A város hivatásos tűzoltói fékezték meg a tüzet, az ingatlanban senki nem tartózkodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában