Borzalmas baleset

2023.05.15. 19:32

A 17 éves fiú szörnyethalt a gyöngyöspatai család autójában, amit a HÉV gyűrt maga alá + videó

Szörnyű baleset történt vasárnap délután a budapesti Örs vezér tér közelében. Kiderült, gyöngyöspataiak is értintettek.

HEOL

Hév-szerelvénnyel ütközött össze egy személyautó vasárnap délután a budapesti Örs vezér tér közelében, a Kerepesi út és a Szentmihályi út kereszteződésénél. A kocsi a piros jelzés ellenére hajtott rá a sínekre éppen akkor, amikor megérkezett a kereszteződésbe a HÉV. A vonat métereken át tolta maga előtt az autót, amit teljesen maga al gyűrt. A rákosfalvi Hév-baleset tragédiával végződött - adta hírül a Ripost.hu.

Mint írják, a borzalmas ütközésben egy fiatalember életét vesztette, míg a kocsi sofőrje és másik utasa súlyos sérülésekkel került kórházba. "A helyszínre több mentőegységet riasztottunk. A baleset következtében hárman megsérültek. Egy fiatal férfit és egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállítottak ellátást követően bajtársaink kórházba. Egy fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét sajnos nem lehetett megmenteni" - tájékoztatta a hírportált az Országos Mentőszolgálat az esettel kapcsolatban. 

Az anyósülésen utazó, mindössze 17 éves Tibornak esélye sem volt, szempillantás alatt életét vesztette az értelmetlen karambolban. Az autót a háta mögött ülő barátjának az édesapja vezette. A sofőr és fia is súlyos sérüléseket szenvedett, az ő életükért jelenleg is az intenzív osztályon küzdenek az orvosok.

Istenem, Tibikém!

- búcsúzott egy ismerőse a fiatalembertől, akit most rengetegen gyászolnak az interneten. "Nagyon szeretlek testvérem!" - búcsúztak a fiatalembertől.

Mint kiderült, a sofőr és a fia gyöngyöspataiak, a Heves vármegyei településen nincs olyan, aki ne ismerné őket. "Mentsd meg őket mennyei Atyám! Kérlek imádkozzatok! Gyöngyöspatai rokonaim az intenzíven vannak, apa és fia! Egy 17 éves fiú sajnos meghalt" - imádkozott a neten a család egy rokona, írta meg a Ripost.hu.

A Tények riportjából kiderült, hogy a piros lámpa ellenére hajtottak a sínekre, a HÉV már nem tudott megállni és letarolta. Az anyósülésen utazó kamasznak esélye sem volt a túlélésre. A sofőrt civilek emelték ki az autóból, míg a hátsó ülésen utazó 13 éves gyereket a tűzoltók mentették ki a roncsból. Egy család utazott a kocsiban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában