Megbotránkoztatás

2023.05.15. 16:44

A buszra várók között vizelt az agresszív férfi

A Gyöngyösi Városrendészet munkatársai és a rendőrök is intézkedtek a durva eset kapcsán, amely május 14-én történt.

HEOL

– A helyszín a gyöngyösi buszpályaudvar, ahol a biztonsági őr tett bejelentést miszerint egy férfi agresszív, megbotránkoztatóan viselkedik, hiszen mindenki előtt összevizelte a járdát. A Gyöngyösi Városrendészet munkatársai néhány percen belül a helyszínre érkeztek és intézkedés alá vonták az illetőt. Mivel a helyszíni bírságot nem fogadta el, így ellene köztisztasági szabálysértés miatt feljelentést tettek. Bejelentésre helyszínre érkeztek a gyöngyösi rendőrök is - adta hírül a Facebookon a városrendészet oldala.

Gyomorforgató, ahogy a férfi vizelete szétfolyt a pályaudvaron
Gyomorforgató, ahogy a férfi vizelete szétfolyt a pályaudvaron
Forrás: Városrendészet Gyöngyös/Facebook

Mint azt a bejegyzésben írják, információik szerint a közösségi médiára kikerült videókat egy ott dolgozó, a biztonságért felelős személy közreműködésével került feltöltésre.

– Meglátásunk szerint az emberek felesleges hergelése nem segíti a hatékony együttműködést. A városrendészek és a rendőrség is mindent megtett az elmúlt időszakban azért, hogy a lakosság biztonságban érezze magát. Ám azt hangsúlyozzuk, hogy a magánterületen a Volán saját biztonsági szolgálatot működtet, akiknek elsődleges feladata a közrend fenntartása. Természetesen a jövőben is számíthatnak a városrendészet kollégájára a gyöngyösi lakosok, a buszpályaudvaron is, ám a jogszabályok miatt, elsősorban a közterületen vagyunk illetékesek eljárni, írták a posztban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában