Értekezlet

2023.05.29. 15:03

Fontos a tanulók felkészítése és a mentőcsoportok támogatása a vármegyei tűzoltóknak

Megtartotta idei közgyűlését a Heves Megyei Polgári Védelmi Szövetsége az elmúlt hétfőn, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

HEOL

A Heves Megyei Polgári Védelmi Szövetség éves közgyűlése

Forrás: Koós Zoltán tűzoltó alezredes

A közgyűlés kezdetén Szunyog Zoltán tűzoltó ezredes, katasztrófavédelmi igazgató köszöntötte a résztvevőket és biztosította a tagokat az eddigiekhez hasonló szakmai támogatásról, valamint az igazgatóság részéről felajánlotta a szervezetek rendezvényein való közreműködést - közölte portálunkkal Nagy Csaba vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő. - A szövetség elnöke, Nagy Sándor nyugállományú polgári védelmi ezredes összegezte a tavalyi évben végrehajtott munkát és eredményeit a tagoknak, illetve a vármegyei katasztrófavédelem vezetőinek.

Ezt követte Koós Zoltán tűzoltó alezredes beszámolója, aki a szövetség tavalyi évi gazdálkodását elemezte és ismertette a jelenlegi gazdasági helyzetet. Ezután a szövetség titkára, Bedák T. Zoltán nyugállományú tűzoltó ezredes ismertette a megjelentekkel az idei évre tervezett végrehajtandó feladatokat, célokat. Kiemelt tevékenységként emelte ki a vármegyei mentőcsoport újraminősítő gyakorlatának támogatását, valamint a tanuló ifjúság célirányos felkészítését. A taggyűlés minden napirendi pontot egyhangúlag elfogadott - közölte a szóvivő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában