Ünnep

2023.05.05. 14:42

Heves vármegyei hősöket díjaztak és ismertek el a tűzoltónapon

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság május 3-i, központi tűzoltónapi ünnepségén négy Heves vármegyei tűzoltó vett át elismerést.

HEOL

Nagy-Váradi Alexandra tűzoltó törzsőrmester, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság segédelőadója is jutalmat vehetett át

Forrás: Szőke Péter BM OKF

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Tűzoltóság Napja alkalmából tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Siska László tűzoltó törzszászlósnak, a Gyöngyösi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szerparancsnokának - adta hírül a katasztrófavédelem.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a Tűzoltóság Napja alkalmából a szolgálati feladatok kiemelkedő teljesítéséért soron kívül őrnaggyá léptette elő Tankó Dávid tűzoltó századost, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadóját és Jancsovics Árpád tűzoltó századost, a Gyöngyösi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokát, illetve beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Nagy-Váradi Alexandra tűzoltó törzsőrmestert, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság segédelőadóját, írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában