Tárgyalás

2023.05.06. 12:26

Kis híján maffiamódszeres leszámolás lett a lánya becsületét "védő" apuka akciójából Hevesben

Szerdán tárgyalják az ügyet Gyöngyösön.

M. H.

R. J. t 2021. augusztusának egyik napján italozott baráti társaságban, az esti órákban, ahol jelen volt a sértett is. Az összejövetel végén a sértett hazament az otthonába. A vádlott másnap, hajnali 2 óra körüli időben ittas állapotban megjelent a sértettnél, a belülről riglivel zárt ajtót berúgta és dühödten kiabálva arra szólította fel az ágyban alvó és a zajokra felébredő sértettet, hogy azonnal keljen fel és öltözzön, mert a vádlott szerint a sértett kikezdett a vádlott lányával és el akar számolni vele. A sértett elkezdett öltözni, a vádlott azonban a kezénél megragadva őt erőszakkal áthúzta a szomszédos, a vádlott és családja által lakott házba.

A vádlott konyhába leültette a sértettet bántalmazta és azzal fenyegette, hogy megöli, majd ezt követően egy spaniferrel a gerendához kötötte. A vádlott a megkötözött sértettet tovább bántalmazta, majd a melléképületből egy benzinnel töltött kannát hozott ki és a sértettet lelocsolta. A vádlott ezután felhívta a 112 segélyhívó számot, ahol közölte, hogy a sértettet kikötötte, meg fogja ölni, majd magával is végez. A sértett a bántalmazás következtében elszenvedett sérülései gyógytartama összességében 8 napon belüli volt.

Az Egri törvényszék tárgyalási jegyzéke szerei az ügyben szerdán lesz tárgyalás a Gyöngyösi Járásbíróságon, a vád aljas indokból, a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában