Szívás

2023.05.06. 20:16

Lopott autóval árokba hajtó sofőrt keresnek a gyöngyösi rendőrök

Árokba csúszott autóról érkezett jelentés szombat délelőtt a gyöngyösi rendőrsége, később kiderült lopott autót hagytak az út szélén.

Az Útinformon közölt információk szerint baleset történt a 2402-es számú út 14. kilométeszelvényében szombat délelőtt. Egy autó csúszott árokba a Gyöngyöspata és Szűcsi közötti úton.

Amikor azonban az esetről érdeklődtünk Soltész Bálintnál, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjénél, kiderült, hogy nem véletlenül volt gazdátlan a balesetező autó.

-  A Gyöngyösi Rendőrkapitányság indított eljárást jármű önkényes elvétele bűncselekmény miatt - mondta el a sajtószóvivő.

Megtudtuk tőle, hogy a bejelentést követően keresni kezdték az autó tulajdonosát, amikor kiderült, napokkal ezelőtt egy gyöngyösi parkolóban hagyta a Seat Ibiza-t, aminek eltűnését a baleset felfedezéséig nem jelentette. Az autótolvaj vezethette az autót szombat reggel, amikor becsúszott Gyöngyöspata és Selyp között az árokba. Az eset után a járművet nemes egyszerűséggel otthagyta, ahol árokba hajtott vele, s most keresi őt a rendőrség.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában