Lopás

2023.05.10. 10:00

Mire jó a gurulós táska és a körömolló? Láncfűrészt lopni a szentdomonkosi nő szerint

Két egymást követő napon ment lopni ugyanoda, de a rendőrség elől nem menekülhetett.

HEOL

Az Egri Járási Ügyészség folytatólagosan, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségével vádol egy 27 éves szentdomonkosi nőt, aki a lakóhelyéhez közeli járási székhely egyik áruházából tulajdonított el különböző műszaki cikkeket a tavalyi év végén, két egymást követő napon. Mindezt dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész közölte portálunkkal.

Az ügyész ismertette az eset részleteit is. A vádlott elsőre egy indukciós főzőlapot vitt el fizetés nélkül a boltból, ahol másnap ismét megjelent és a bejárati ajtó melletti polcról a nagyméretű gurulós táskájába rejtve eltulajdonított egy benzinmotoros láncfűrészt úgy, hogy az azt rögzítő gyorskötözőt elvágta a magával vitt körömollóval.

A vádlott – szándéka szerint – a lopott holmi eladása révén kívánt pénzhez jutni, de ez csak a főzőlap tekintetében sikerült neki, mert a biztonsági kamera felvételeinek gyors elemzését követően a rendőrség lefoglalta nála a vadonatúj láncfűrészt - közölte a sajtószóvivő ügyész.

A járási ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozta, tette hozzá dr. Konkoly Thege László.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában