Riasztás

2023.05.20. 12:10

Tűzoltók vonultak az egri Töviskes térre: a mentők szerint idős nőhöz riasztották őket + videó

A mentősök szerint szomszédja nem tudta elérni az idős hölgyet, ezért kihívta a mentőket.

HEOL

Mentőket, tűzoltókat riasztottak a Töviske térre

Forrás: HEOL

Munkatársunk jelzése szerint szombat délelőtt egy tűzoltó- és egy mentőautó állt meg a Töviskes tér egyik épülete előtt. Megkérdeztük a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot, hogy mi történt.

Hevesi Katalin tűzoltó alezredes, helyettes katasztrófavédelmi  szóvivő érdeklődésünkre válaszul elmondta, hogy a mentők kértek segítséget, amikor nem tudtak bejutni egy lakásba. A tűzoltók az ajtó kinyitásában segédkeztek a mentőknek.

Deutsch Ákos vezető mentőtiszt közlése szerint egy idős nő szomszédja hívta ki a mentőket, miután a hölgy nem volt elérhető telefonon, se kopogásra nem nyitott ajtót. Előző nap még beszélt vele, de szombat délelőtt már hiába kereste. A mentők a rendőrség kiérkezését várták, hogy bejuthassanak a lakásba, amelyhez a tűzoltók segítségét kérték.

Munkatársunk a helyszínről tudósított: megfigyelése szerint az erkélyablakot törték be a tűzoltók, hogy bejussanak a lakásba, majd a mentők elvitték az idős nőt.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában