Tragédia

2023.06.21. 18:23

Halálos baleset történt Gyöngyössolymosnál

A baleset Gyöngyössolymos külterületén következett be szerdán délután hat és hét óra között.

HEOL

19:28

Az Agria Tv úgy tudja, egy Gyöngyös felől érkező gepkocsi vezetője akart balra kanyarodni Gyöngyössolymos irányába, amikor észlelte a szemből érkező motorost. Fékezett, elsőbbséget adott neki. A kocsi mögött egy másik jármű is fékezett, azonban egy éppen érkező mikrobusz a bal hátuljának ütközött, amitől a furgon a másik sávba haladt és frontálisan ütközött a motorossal.

19:00

Az Országos Mentőszolgálattól portálunk megtudta, a baleset következtében egy 50 év körüli férfi sérült, a helyszínre riasztott mentőegység már csak a halál beálltát tudta megállapítani. 

Halálos közlekedési baleset történt Gyöngyös közelében - áll a rendőrség közleményében. Mint írták, a 24-es számú főút 5-ös kilométerében Gyöngyös közelében június 21-én 17 óra 25 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motorkerékpáros teherautóval ütközött. A baleset következtében a motor vezetője a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. Kerülni Abasár irányba tudnak az arra közlekedők.

Korábban írtuk

Frontálisan ütközött egy motorkerékpár és egy személygépkocsi Gyöngyössolymos külterületén, a 24-es főúton. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanított a járműveket, amelyekből folyik kifelé az üzemanyag. A balesetnek részese volt egy másik kocsi is az csak kis mértékben rongálódott meg. A 24-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták - adta hírül a katasztrófavédelem

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában