Bűnügy

2023.06.13. 16:00

Saját apját is fejbeverte a verpeléti férfi, hogy pénzhez jusson

Az egri nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

HEOL

Először úgy akart hatással lenni rá, hogy betörte a szobájában lévő televízió kijelzőjét

Forrás: police.hu

Korábban portálunkon is beszámoltunk arról, hogy az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett gyanúja miatt folytatott eljárást egy verpeléti lakos ellen - számolt be róla a rendőrség hivatalos weboldalán.

Mint közölték, a nyomozás adatai alapján a 28 éves férfi tavaly október 30-án 20 óra körül verpeléti otthonukban pénzt követelt az apjától, aki ezt megtagadta. Először úgy akart hatással lenni rá, hogy betörte a szobájában lévő televízió kijelzőjét. Ezt követően pedig – mivel továbbra sem érte el célját – életveszélyesen megfenyegette hozzátartozóját, majd a pénztárcát erőszakkal megszerezte és kivette belőle az 1500 forintot. Az apa próbálta visszaszerezni, viszont fia fejbe ütötte őt egy porcelán teáskannával, és elszaladt. A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában