Ügyészség Napja

2023.06.13. 17:25

Ügyészségi dolgozókat ismertek el Hevesben

Szombaton, június 10-én ünnepelte az ügyészi szervezet létrehozásának 152. évfordulóját. A független (királyi) ügyészséget felállító 1871. évi 33. törvénycikk kihirdetésének napja 1991. óta az Ügyészség Napja.

HEOL

A képen dr. Románné dr. Hajdú Csilla főügyészhelyettes látható a budapesti Igazságügyi Palotában az elismerés átadását követően

Forrás: Beküldött fotó

Dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész tájékoztatása szerint ebből az alkalomból idén is elismerésben részesültek a Heves vármegyében munkájukat kiemelkedő színvonalon és példás szorgalommal végző ügyészségi dolgozók.

Dr. Polt Péter legfőbb ügyész dr. Románné dr. Hajdú Csilla főügyészhelyettesnek a közérdekvédelmi tevékenység vármegyei szintű újjászervezése terén kifejtett és a vezetői feladatkörben végzett eredményes munkáját Magyar István-díjjal – az ügyészi szervezeten belül adható rangos kitüntetéssel – ismerte el. A Budapesten, az Igazságügyi Palotában megtartott díszünnepségen ugyancsak a legfőbb ügyész adott át emléktárgyat Farkas Sándorné főügyészségi irodavezetőnek az ügyviteli tevékenységben nagy elhivatottsággal, huzamos időn át nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítményéért.

Dr. Kalmár Gyula megbízott főügyész dr. Szűcs Ferenc egri járási ügyészségi ügyészt, Balog Tamásné gyöngyösi járási ügyészségi írnokot, és Nagyné Ivády Katalin főügyészségi alkalmazottat Eredményes Munkáért oklevéllel jutalmazta. Az okleveleket a megbízott főügyész ma adta át a főügyészségen megtartott bensőséges köszöntő keretében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában