Tragédia

2023.07.10. 15:09

A pétervásárai iskola kiváló tanulója halt meg a füzesabonyi balesetben

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny első helyezettje volt idén mezőgazdasági gépész kategóriában a 17 éves fiú, aki 20 éves ismerősével hunyt el a szörnyű balesetben.

Heol.hu

Kirepültek az autóból

Forrás: Agria Tv

Ahogy portálunk is beszámolt róla, a Füzesabony és Pusztaszikszó közötti bekötőúton  20 óra 50 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó lehaladt az úttestről és az árokba borult. A baleset következtében a járműben utazó 20 éves nő és 17 éves fiú a helyszínen életét vesztette. 

A Borsonline kiderítette, hogy ki vesztette életét a vasárnap esti tragédiában. Mint írták, a fiú egy 20 éves női ismerősével autózott egy mezőgazdasági úton egy tanya közelében, amikor eddig ismeretlen okokból az autó letért az útról, az árkon át többször átfordult, majd a búzatáblában állt meg. Sem a sofőr, sem női utasa nem használta a biztonsági övet. Mindketten kirepültek a kocsiból, egyiküket a jármű mellett, másikukat a kocsi alatt találták meg a helyszínre érkező füzesabonyi tűzoltók. Mindkét fiatal életét vesztette a balesetben. Az autót vezető fiú mátramindszenti volt és Pétervásárára járt iskolába. Idén ő nyerte meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt a mezőgazdasági gépész kategóriában. 

A borzalmas tragédia hallatán az ismerősök és barátok teljesen összeroppantak, egyelőre még fel sem fogták a történteket – írt a Bors.

„Barátom! Mennyi jót csináltunk mi együtt és most itt hagytál! Sosem felejtelek el!” - írta egy barátja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában