Megrázó

2023.07.11. 18:58

Biankára rázuhant az autó, megszólalt a füzesabonyi balesetben meghalt lány anyukája + videó

Két fiatal halt meg vasárnap este Füzesabony határában. A 20 éves lány és a 17 éves fiú nem volt bekötve, kizuhantak az autóból. A fiú szörnyethalt, a lányra rázuhant az autó.A családjuk most válaszokat keres.

Forrás: TV2 Tények

A 20 éves, pétervásárai lány anyukája még napokkal a baleset után sem tudja feldolgozni, hogy Bianka nem jön haza többé. Az anya a Tényeknek nyilatkozott kedden azt követően, hogy, vasánap éjszaka tragikus balesetben veszítette el lányát. Ahogy azt már megírtuk, Bianka és 17 éves barátja egy mezőgazdasági úton haladtak vasárnap este, amikor a vezető letért az útról, az árkon keresztül, többször átfordulva állt meg a búzában. A  baleset a Füzesabony és Pusztaszikszó közötti bekötőúton  vasárnap 20 óra 50 perc körül történt. Mindkét fiatal a helyszínen meghalt.

– A lányunk autóbalesetben meghalt, és én azt mondtam, hogy ez nem lehet igaz – ezt mondta Bianka édesanyja a Tényeknek. Az anya még mindig várja haza a lányát, a tragédia miatt pedig válaszokat keresnek. – Ez borzasztó, nem tudom felfogni.

Bianka és barátja kirepült az autóból, amikor árokba hajtottak, s az megdobta a mezőgazdaság úton haladó autót. Nem volt bekötve a biztonsági övük. A 17 éves fiú, Balázs szörnyethalt, Biankára pedig rázuhant a jármű. Az ő életéért hosszasan küzdöttek a mentősök, derült ki a Tényeyk riportjából.

– Azt tudom csak, hogy nem voltak bekötve és ez nagyon nagy baj, mert kiestek a kocsiból – mondta az édesanya.

 

Biankát megfontolt lánynak ismerték, aki imádta a lovaglást és agrármérnöknek készült, a pétervásárai polgárőrségnek is tagja volt. A fiatalok vasárnap este Egerbe akartak menni, hogy megnézzenek pár motort. Az autó, amivel baleseteztek a fiú családjáé volt, Bianka azt tervezte, hogy megveszi majd, s ahogy édesanyja fogalmazott azért, hogy majd őt segíti vele.

– Az volt a vágya, hogy majd vesz egy autót, és segít vele, mert nekünk az nincs. Most minden álom szertefoszlott – mondta az anyuka.

A Tények riportjában Bianka volt szerelme is megszólalt, s arról beszélt, mennyire vigyáztak lányukra Bianka szülei. Ő is mindig nagyon vigyázott rá. Számára is érthetetlen a tragédia. A rokonok és a barátok most a nyomozás eredményére várnak, szeretnék tudni, tényleg a fiú vezette-e az autót és hogy mi történt pontosan.

A Tények Plusz riportjából az is kiderül az édesanya még tagadásban van, nem fogta fel, hogy elveszítette a lányát.

– Amikor a rendőrök becsengettek, hogy a lányunk balesetben meghalt, annyit tudtam mondani, hogy az lehetetlen, nem lehet. Még most sem tudom felfogni, ami történt – mondta. Hozzátette: el sem tudja képzelni, lánya miért nem kötötte be a biztonsági övét.

Korábban megírtuk, a baleset másik áldozata is Pétervásárán tanult:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában