Vagánykodás

2023.07.18. 15:56

Driftelgetve körözött a körforgalomban a gyöngyösi autós + videó

A rendőrök megállították és feljelentést tettek a szabálytalan driftelő ellen.

Heol.hu

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei célirányos ellenőrzést tartottak Gyöngyös belterületén az elmúlt hétvégén. Eközben a felvételen látható személyautó sofőrje a civil szolgálati járművel lévő egyenruhások előtt driftelve tett több kört egy körforgalomban, veszélyeztetve ezzel a többi arra közlekedőt. Mindezt Soltész Bálint rendőrségi szóvivő közölte portálunkkal.

A rendőrök megállították a járművet, és az azt vezető férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek - fogalmazott Soltész Bálint, majd hozzátette, a rendőrség a továbbiakban is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a szabálytalanul közlekedőket kiszűrje a forgalomból. Az előírásokat megszegők nemcsak saját magukat, hanem közlekedő partnereiket is veszélyeztetik. Emellett a műszaki hibás vagy átalakított járművekkel zavarják a városban lakók nyugalmát. A szakemberek a mindennapos közlekedési kontroll mellett változó időpontokban és helyszíneken a jövőben is tartanak majd hasonló ellenőrzéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában