Eskütétel

2023.07.02. 12:30

Három Heves vármegyei tűzoltó is tiszti esküt tett

Sok tűzoltó is elismerésben részesült.

M. H.

Hárman tettek tiszti esküt Heves vármegyéből

Forrás: Szőke Péter/BM-OKF

Hatvanöt első tiszt tett fogadalmat a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székházában a héten – írja a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mellettük számos tűzoltó is elismerésben részesült. A főigazgató azok munkáját ismerte el, akik szabadnapjukon avatkoztak be egy-egy káresetnél, vagy szolgálatuk teljesítése közben nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. A július elsejével kinevezett első tisztek esküszövegét Gosztola Attila tűzoltó százados olvasta elő. Ezúttal hatvanöten fogadták meg, hogy hivatásukat a nemzet javára gyakorolják.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója 2023. július 1-jei hatállyal tűzoltó főhadnaggyá kinevezte Bódi Barbara és Kása Miklós tűzoltó törzsőrmestereket, illetve Köteles András tűzoltó őrmestert a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában