Bűnözés

2023.07.10. 13:48

Lopott autóval szökött meg a házi őrizetből, a rendőrség kereste a fiatalt

A rendőrség a kiadott körözést időközben visszavonta.

Heol.hu

21:33

Frissítés: A rendőrség azt közölte 21:33  perckor, hogy a korábban kiadott körözést visszavonták.

Korábban történt:

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bűnügyi számon nyomozást folytat fogolyszökés bűntettének megalapozott gyanúja miatt H. D. ellen - tájékoztatta portálunkat Szabó Boglárka vármegyei rendőrségi sajtóreferens.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 22 éves gyöngyöspatai férfi az elrendelt bűnügyi felügyelet alól idén július 8-án kivonta magát és ismeretlen helyre távozott, továbbá a gyanú szerint július 9-én délelőtt egy személyautót is ellopott Gyöngyöspatáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését.

Korábban portálunkon is hírt adtunk arról, hogy néhány nappal korábban H. D. egyszer már megszökött a házi őrizetből.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, továbbá a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában