HVMRFK

2023.07.29. 12:10

Mesélnek az egri rendőrök: Lóvátett Lehel azóta is várja a szivattyúját

A rendőrök legújabb történetének főszereplője Lehel, aki kerti szivattyút akart rendelni az interneten.

Heol.hu

Folytatta sorozatát a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság, amely ezúttal Lóvátett Lehel tanulságos történetét juttatta el az olvasókhoz. A cél természetesen ezúttal is az, hogy felhívják mindenki figyelmét arra, még csak véletlenül se dőljnek be az internetes csalóknak.

"Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...
Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban és L. Lehelnél is. Vele esett meg ugyanis, az a csúfondáros történet, ami itt és most elmesélődik.  Na de, hogy tovább szaporítsam a szót, ez a rege bárkivel megeshetne, sőt meg is esik. Alig van olyan nap a nap alatt, amikor eme mese nem lenne elmondható. Most már aztán tényleg jöjjön Lehel rövidke fabulája. Ő bizony egy kerti szivattyút nézett ki magának az ismerőseinek arcát gyűjtő online könyv piacterén, ahol badar módon tüstént ki is fizette egy idegen alaknak az áhított gép árát, majd 30ezer forintot. Ámde milyen váratlan fordulat, Lóvátett Lehel azóta két dolgot tudott tenni: feljelentést tenni, és a vizet kézzel kimerni, mert, ahogy ez várható volt szívás lett a szivattyúból: se eladó se szivattyú sincs sehol azóta" - olvasható a történt a vármegyei rendőrfőkapitányság prevenciós Facebook-oldalán.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában