Városrendészet

2023.07.11. 11:00

Mikrohullámú sütővel sétált a zavart férfi Gyöngyösön, drogot találtak nála

A férfit előállították a rendőrkapitányságra.

Szabó István

Hétfőn sem tétlenkedett a gyöngyösi városrendészet

Forrás: Városrendészet Gyöngyös

A drogfogyasztók kedvelt helyei a gyöngyösi Göncz Árpád úton hagyott roncsautók, ezért ott a városrendészek visszatérő ellenőrzéseket tartanak, tájékoztatta portálunkat Ferenczy Dániel rendészeti igazgató. 

– Ezúttal kábítószer-fogyasztókat nem találtak, viszont egy autót hamis rendszámmal igen. A kocsi tulajdonosa megjelent a helyszínen. Igazoltatásakor kiderült, hogy lopás miatt körözték, így átadták őt a rendőrségnek. A Dobó úton lévő boltnál egy zavart férfit igazoltattak a járőrök, miután többszöri próbálkozásra sem tudott pénzt felvenni az automatából. A rendészek átvizsgálták a ruházatát és a nála lévő táskát. Több mobiltelefon, egy kocsikulcs egy bicska és egy gáz-riasztó fegyver került elő. Végül a rendőrségen előállították. A Kitérőgyár vasúti megállóhelyen pedig ismét egy drogost sikerült kézre keríteni. Egy feltűnően zavart férfi, hóna alatt egy mikrohullámú sütővel sétálgatott, mivel nem tudta magát igazolni, így átvizsgálták a ruháját, ahonnan egy csomag kristály került elő. Természetesen őt is előállították a rendőrkapitányságon – részletezte Ferenczy Dániel.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában