Balhé

2023.07.24. 10:00

Piros lámpánál, saját autójában vertek meg egy férfit Egerben

A közlekedési konfliktusnak bántalmazás lett a vége.

Heol.hu

2022. február 9-én délután Egerben, egy 41 éves férfi bántalmazta autóstársát a Koháry út egyik kereszteződésében. Erre azért került sor, mert a járművezető úgy ítélte meg, hogy a sértett korábban szándékosan akadályozta őt a sávváltásban. Ezért a piros lámpánál kiszállt az autójából, odament a másik kocsihoz, majd rövid szóváltást követően a nyitott első ablakon keresztül kétszer ököllel fejen ütötte a sofőrt. Ennek következtében a megtámadott könnyű sérüléseket szenvedett – tájékoztatta portálunkat Dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész.

Az ügyész azt is hozzátette, hogy az Egri Járási Ügyészség garázdaság vétségével vádolja az erőszakos járművezetőt, akivel szemben jóvátételi munka és pártfogó felügyelet elrendelésére tett indítványt a vádiratában. A járásbíróság azóta büntetővégzést hozott az ügyben, mellyel 80 óra közérdekű munkavégzésre kötelezte, valamint ennek teljesítéséig pártfogó felügyelet alá helyezte a vádlottat.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában