Prevenció

2023.07.21. 17:56

Rémtörténet a hevesi rendőrségtől: figyelmetlen Fruzsi óriásit zakózott az internet kifutóján

A hatalmas pénzösszegből a legnevesebb divatházakba is bemehetett volna vásárolni.

Heol.hu

– Volt egyszer, hol nem volt, az innenen innen, a túlon túl éldegélt F. Fruzsina, aki a női lét egy sarkallatos pontjába ütközött. Történt ugyanis, hogy hacuka kredence előtt nézelődvén felkiáltott: nincs egy rendes rongyom, amit magamra ölthetnék! El kell adnom a régi göncöket! - kezdi tanulságos meséjét a Heves Vármegyei Rendőr- főkapitányság a Facebookon, majd így folytatja:

– A szót tett követte, így a rögvest elkészített szerkófotógráfiák hamar az internetes piac portékáivá váltak. Azok olyan csalogatók voltak, hogy hamar vevő is akadt rájuk, aki addig-addig csavarta az alkalmazás trécstermében a szavakat, hogy Fruzsink megadta drótposta címét.
Arra szempillantás alatt érkezett egy üzenet, amely szerfelett hajazott a hirdetési alkalmazás leveleire, így Figyelmetlen Fruzsinak szemet sem szúrt, hogy az biza egy alantas alak kamu banki oldalára terelte őt. Ott pedig ahogyan az sajna gyakran lenni szokott, a lator orrára kötötte Fruzsi a bankkártyája adatait, amelyet több mint egymillió forinttal csapoltak meg. Te legyél ügyesebb, ne dőlj be a meséknek!- hívja fel a figyelmet a rendőrség a bejegyzésében.

Mária történetét is elmesélték a rendőrök, aki mindenkiben vakon megbízott. Bár ne tette volna.

 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában