Rendőrség

2023.08.17. 09:30

Iskolaőröket toboroznak Hevesben is

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság több iskolaőri beosztásra várja a jelentkezéseket.

Heol.hu

Iskolaőröket keres a rendőrség

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A munkakör betöltésére cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, középfokú végzettséggel, minimum szakmunkásbizonyítvánnyal rendelkező személyek jelentkezését várjuk. Feltétel továbbá a magyarországi állandó bejelentett lakcím, büntetlen előélet és a magyar állampolgárság. A jelentkezőknek pszichológiai, egészségügyi és fizikai alkalmassági előszűrésen kell részt venniük - közölte portálunkkal Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens.

A pályázatokat postai úton a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata részére lehet megküldeni a 3300 Eger, Eszterházy tér 2. címre, illetve azok leadhatók személyesen a rendőr-főkapitányságon is. Elektronikus úton a [email protected] e-mail címen várjuk a jelentkezéseket.

Az iskolaőri szolgálat után érdeklődők további információkat, valamint a jelentkezési egységcsomagot a https://www.police.hu/hu/iskolaor oldalon találják meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában