Sikkasztás

2023.08.10. 13:24

Luxusautót bérelt, majd sajátjaként eladta: Grénus Tibort Hevesben is keresik a rendőrök

A 32 éves férfi 10 millió forintos kárt okozott.

Heol.hu

Sehol nem találják a hatóságok Grénus Tibort, ezért körözést adtak ki.

– Elfogatóparancsot bocsátok ki Grénus Tibor ellen az alábbiak alapján: Dr. Kásler András feljelentést tett az EXCELLENCE V.I.P. Rent Kft. képviseletében ismeretlen tettes ellen, aki 2022. február 22. napján bérleti szerződést kötött a PVS 333 frsz.-ú BMW 740 XD típusú gépjárműre, majd azzal sajátjaként rendelkezett, azt tovább értékesítette más személynek. A  bűncselekménnyel okozott kár tíz millió forint, amely megtérült. Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a cselekményt Grénus Tibor követte el. Nevezett személy ismert lakó- és tartózkodási helyein nem található, telefonszámán nem elérhető, elektronikus levélre nem válaszol, büntetés-végrehajtási intézetben nem tartózkodik. Felkutatására tett intézkedések eredményre nem vezettek. Elfogása esetén kérem hatóságom értesítését a 06/29-360-207-es városi, vagy a 03/30-8500-as BM számok egyikén. Dabas, 2023.június.21. Balázs Zoltán R. százados MB. Vizsgálati Osztályvezető - áll a rendőrség hivatalos honlapján.

A körözött személy: Grénus Tibor
Forrás: Police.hu

A körözést a Füzesabonyi Járási Ügyészség rendelte el 2023. június 21-én. Akinek bármilyen információja van a körözött személyt illetően, a 36/341-317-es telefonszámon is bejelentést tehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában