Pillanatok alatt porig égett

2023.08.14. 19:15

Menekültek az utasok az M3-ason lángoló buszról

A jármű hamar izzó katlanná változott.

Heol.hu

Messziről látni lehetett a sötét füstöt

Forrás: Borsonline.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hatalmas lángokkal égett egy busz az M3-as autópályán hétfőn délután. Szabóné Berki Bianka r. őrnagy, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője portálunknak elmondta, az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalának 18-as kilométerszelvényében műszaki hiba miatt egy busz teljesen kiégett. Személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelem hivatalos oldala szerint egy távolsági busz gyulladt ki a fentebb említett helyszínen. A járművön 19 ember utazott, mindenki le tudott szállni. A gödöllői hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelem műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral eloltották a tüzet. 

A Bors arról számolt be, hogy egyelőre ugyan nem tudni, mi okozta a nem mindennapi balesetet, ám annyi bizonyos, hogy a jármű szinte pillanatok alatt porig égett. A munkálatok ideje alatt kilométeres kocsisor alakult ki a térségben, többen elmondták, hogy már délután két órára az M0-nál állt a kocsisor vége. Ez alatt a több méteres füstoszlopot és a lángokat is sokan látták.

Még nem tudni pontosan, mi okozhatta a tüzet 
Forrás: Borsonline.hu

– Brutális volt a füst, mert mi bent álltuk a dugóban, de onnan is nagyon jól lehetett látni. Fekete füst szállt fel, nagy, széles oszlopban. Gondoltuk, hogy nagyobb jármű égett ki – mesélte a portálnak egy asszony, aki nem messze a helyszíntől ragadt bent a torlódásban.

Az esethez rekordgyorsasággal vonultak ki a tűzoltók
Forrás: Borsonline.hu

Egy férfi a Borsnak elmondta, hogy a busz teljesen kiégett: nem maradt abból  buszból semmi, szinte csak a váz, az is össze volt égve. Nagy szerencse, hogy az utasok időben le tudtak szállni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában