Körözés

2023.08.03. 11:14

Rejtély, hová tűnhetett az a hatvani férfi, akinek csak a kocsiját találták meg

Kedd óta keresi a hatóság Strankó Csabát.

Heol.hu

A Dunakeszi Rendőrkapitányság folytat körözési eljárást Srankó Csaba eltűnése ügyében - adta hírül a rendőrség a hivatalos honlapján

Mint írják, az 57 éves, hatvani férfi eltűnését fia jelentette be 2023. augusztus 1-jén. A férfi Hatvanból személygépkocsival elindult Dunakeszire, de oda nem érkezett meg. Autóját Katalinpuszta Kiránduló Központ parkolójában megtalálták. 

A keresett személy: Srankó Csaba
Forrás: Police.hu

Hozzátették, Srankó Csaba 170 centiméter magas, közepes testalkatú, sportos megjelenésű, kopaszodó, barna szemű, szemüveges. Eltűnésekor térdig érő, sötétkék farmernadrágot, szürke-fehér-piros keresztbe csíkos pólót, szürke vászoncipőt viselt.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Srankó Csabát felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2895 telefonszámon, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában