Baleset

2023.08.18. 17:05

Teljes az útzár Egerbakta és Sirok között, súlyos baleset történt

Egy személyautó borult az árokba Egerbakta és Sirok között pénteken délután.

Heol.hu

Friss

A baleset helyszínelése az érintett útszakaszon befejeződött, a forgalom ismét zavartalanul halad - adta hírül a rendőrség pénteken délután negyed hét után pár perccel.

Korábban írtuk

A 24-es számú főút 51-es kilométerében Egerbakta és Sirok között augusztus 18-án 16 óra körül egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között az árokba borult. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján három személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést - derül ki a rendőrség közleményéből.

Mint írják, a helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végzik. Kerülni Bükkszék irányába tudnak az arra közlekedők. Kérik a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét.

A katasztrófavédelem arról számolt be a baleset kapcsán, hogy az egri hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével kiemeltek a járműből, és átadták a mentőknek. A raj áramtalanította az autót. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen dolgozik, ahol forgalomkorlátozásra kell számítani.

Portálunknak Deutsch Ákos Heves vármegyei vezető mentőtiszt elmondta, két könnyű és egy súlyos sérültet szállítottak kórházba. Mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre. 

Az Agria Tv úgy tudja, Egerbakta felé közlekedett egy Skoda, vezetője egy balos kanyarban lesodródott a szalagkorlátra, ahol felborult. Egy nagymama vezetett, utasként lánya és unokája ült a járműben. A vezető beszorult, őt a tűzoltók szabadították ki.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában