Tolvaj

2023.09.13. 15:55

Csaptelepeket lopott a tarnabodi férfi, őrizetbe vették a rendőrök

Közintézményből lopott csaptelepeket a tarnabodi férfi, majd eladta azokat. A rendőrök megtalálták a lopott árut és a férfit, előéletére tekintettel, őrizetbe vették.

Heol.hu

Csaptelepet lopott a tarnabodi férfi

Forrás: police.hu

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy tarnabodi lakos ellen - közölte portálunkkal Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens.

Mint ismertette, a nyomozás adatai alapján a 34 éves férfi szeptember 1-4. között bement egy helyi közintézmény épületébe és onnan csaptelepeket, sarokszelepeket lopott el, majd azokat tovább értékesítette.

Hozzátette, a rendőrök az eljárás során megtalálták az ellopott értékeket, továbbá azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, akit – előéletére tekintettel – őrizetbe vettek, majd gyanúsítottként hallgattak ki, melyen beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek - fogalmazott a sajtóreferens.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában