Fogás

2023.09.21. 11:50

Izgalmas videón a kompolti drogdíler elfogása

A 46 éves férfit és a 74 éves nőt őrizetbe vették. A lakásban drog terjesztéséhez szükséges eszközöket és jelentős mennyiségű készpénzt találtak.

Heol.hu

Jelentős mennyiségű pénzt is találtak

Forrás: police.hu

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Alosztály, illetve a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen szeptember 20-án hajnalban tartottak kutatást két kompolti lakos otthonában, mivel információ merült fel, hogy kábítószert árulnak a településen. Mindezt Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens közölte portálunkkal.

A rendőrök a 46 éves férfit és a 74 éves nőt őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A lakásukban kábítószergyanús fehér port, a terjesztéshez szükséges csomagolópapírt, mérleget, illetve több mint 40 alufólia pakettet találtak, tovább nagyobb mennyiségű készpénzt is lefoglaltak - fogalmazott a sajtóreferens. Majd hozzátette, a nyomozó hatóság kezdeményezte a két elkövető letartóztatását, akik ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában