Halálos baleset

2023.09.05. 07:40

Kirepült az autójából az M3-ason történt tömegbaleset halálos áldozata + videó

Vasárnap este történt a tragikus tömegkarambol az M3-as autópályán, a Tények újabb részleteket közölt.

Heol.hu

Hátulról hajtottak beléjük

Forrás: Agria Tv Bt/Facebook

Mint ahogy azt portálunk is megírta vasárnap egy tömegkarambolban az M3-as autópályán életét vesztette egy 70 év körüli férfi. Az áldozat kocsijába belehajtottak hátulról ennek következtében pedig a sofőr kirepült és szörnyethalt, a mellette ülő feleségét pedig életveszélyes állapotban vitték kórházba. 

A Tények hétfői adásában animáció segítségével mutatták be, hogy történt a baleset az elejétől a végéig kommentálva alatta az eseményeket. 

Mindenhol leszakadt alkatrészek voltak és a darabokra tört autók minden sávot elfoglaltak – hangzott el a Tényekben. Valamint azt is megtudhattuk, hogy 8 mentőautót és 3 mentőhelikoptert riasztottak a balesethez.  – A bajtársaim hosszasan küzdöttek egy 70 éves férfi életéért, ő azonban olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Egy 69 éves nőt életveszélyes állapotban, koponyasérüléssel mentőhelikopterrel, további négy személyt pedig könnyebb sérülésekkel mentőautóval szállítottunk kórházba – nyilatkozta a Tényeknek Leskó Diána az OMSZ kommunikációs munkatársa. 

Hozzátették még azt is, hogy az autópályán káosz uralkodott és az autósok össze-vissza közlekedtek. Végül öt óra várakozás után tudtak továbbhaladni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában