Próbálkozott

2023.09.03. 15:00

Megpakolta a kocsit a hatvani Lidlben, aztán ki akart sétálni fizetés nélkül: megzavarták

Az áruház dolgozói csípték fülön a megpakolt kocsival az üzletből fizetés nélkül távozni akaró vásárlót szombaton Hatvanban. A férfi elfutott, de a rendőrök a nyomába eredtek.

Ki akart sétálni a boltból a megpakolt bevásárló kocsival

Forrás: Shutterstock

Nem mindennapi jelenetnek voltak tanúi a hatvani Lidlben szombaton nem sokkal déli 12 óra után az ott vásárlók, akik az esetet szerkesztőségünknek is jelezték.

Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kérdésünkre elmondta, valóban volt dolguk szombat délben a hatvani áruházban. Egy férfi ugyanis telepakolt bevásárlókocsijával fizetés nélkül próbált távozni, ám a bolt dolgozói megzavarták, így elfutott. A sajtószóvivő hozzátette: a kamerafelvételek alapján sikerült azonosítani az elkövetőt, akinek elszámoltatására hamarosan sort kerít a rendőrség.  Jó hír, hogy a meglovasítani tervezett élelmiszereket kocsival együtt hátrahagyta a menekülés közben a vakmerő vásárló.

Hasonló esetről már számoltuk be az idén is. Szintén egy hatvani nagyáruház volt az elszenvedő. Ott azonban a ruhájába rejtve különböző élelmiszereket, illatszereket és egy sportfelsőt próbált meg eltulajdonítani egy tolvaj, ám ebben a biztonsági őr távozáskor rajtakapta. A férfi ennek ellenállt, menekülni próbált, de elsőre nem jutott ki a parkolóba a fotocellás üvegajtón át, mivel azt a dolgozók lezárták előtte. Egy ugrással átszakította.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában