Közlekedés

2023.09.27. 11:37

Schumacherként száguldozott a 21-esen, majdnem elérte a 200-as tempót

Egyes sofőrök úgy gondolják, a 21-es főút az a hely, ahol tövig lehet taposni a gázpedált mindenféle következmények nélkül. Hát ez nincs így.

Heol.hu

Ennek a sofőrnek csak pár kilométer hiányzott a 200 kilométer per órás sebességhez

Forrás: Police.hu

Nem aprózta el az a gépkocsivezető, aki szeptember 21-én járművével a 21-es számú főút Nógrád vármegyei szakaszán a megengedett 110 kilométer per óra helyett 192 kilométer per órás sebességgel haladt - adta hírül a Police.hu.

Mint írják, túltolta az a sofőr is, aki szeptember 18-án szintén a 21-es úton, Vizslás-Újlak közigazgatási határán belül a megengedett 70 kilométer per órás korlátozás hatálya alatt gépkocsiját 132 kilométer per órás sebességre gyorsította.

Ez az autós is jócskán túllépte a megengedett sebességet
Ez az autós is jócskán túllépte a megengedett sebességet
Forrás: Police.hu

Kiemelték, a renitens gépkocsivezetők a szabályszegésért az első esetben 169 ezer forint pénzbüntetésre, és 6 előéleti pontra, az utóbbi esetben 117 ezer forint pénzbírságra és szintén 6 előéleti pontra számíthatnak.

A napokban egyébként szintén a 21-es főúton buktak le páran

A rendőrök nem győzik hangsúlyozni, mekkora felelőtlenség nem betartani a sebességkorlátozásokat. Éppen ezért idén szigorítottak a büntetéseken!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában