Verseny

2023.10.30. 18:09

50 tanuló vett részt a rendőrség Ki mit tud?-ján Hevesben

Vers és próza, valamint ének-zene kategóriában indultak a versenyzők.

Heol.hu

A rendőrség Ki mit tud-ján 50 iskolás versenyzett

Forrás: police.hu

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság október 27-én rendezte meg a Ki, mit tud? elnevezésű rendezvényt a fiataloknak, akik lehetőséget kaptak, hogy megmutassák a tehetségüket - közölte honlapján a rendőrség.

A főkapitányság dísztermében közel 50 tanuló 30 produkcióját láthatta a zsűri vers- és próza, valamint ének-zene kategóriában.

Az értékelést Pelyhe Gábor r. alezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályvezetője, a Területi Kisebbségi Koordinációs Munkacsoport vezetője, valamint Barkóczi Géza, a Heves Vármegyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökhelyettese, Bánrédi Marianna irodavezető, illetve Suha József vármegyei képviselő végezte. A versenyt Balogh Tibor r. ezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőr-főkapitány helyettese nyitotta meg.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság kategóriánként az első három helyezettet jutalmazta értékes nyereménnyel és oklevéllel, továbbá a Heves Vármegyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat három különdíjat osztott ki. Természetesen a szervezők minden versenyzőnek kisebb ajándékkal kedveskedtek.

A döntések alapján az alábbi eredmények születtek:

Vers- és próza:

  • Balogh Zsülient (Hatvan)
  • Horváth Regina (Sirok)
  • Horváth Károly (Sirok)

Ének-zene:

  • Benedek Elek Általános Iskola ének-zene, tánc csapata (Heves)
  • Fazekas Patrícia Beáta (Füzesabony)
  • Csík Dániel Gyula (Heves)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában