Heol.hu podcast

2023.10.04. 17:25

Fosztogatót fogott civilben az egri rendőrségi sajtós

Állatvédelemről, online banki csalásról, de sikeres elfogásról is mesélt eheti rendőrségi podcastunkban Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő.

Guti Rita

Október 4-én, az állatok világnapján volt podcast-stúdiónk vendége Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az állatvédelmi jogszabályok betartásáról, de arról is beszélgettünk vele, hogyan segítik a kutyák a rendőrök munkáját. Újabb banki csalás sikeres elkerüléséről is szót ejtett a szóvivő. Mint kiderült, egyik rendőr kollégáját próbálta tőrbe csalni sikertelenül egy online banki csaló.

Soltész Bálint mesélt arról a hétfői esetről is, amikor kollégája, Szabó Boglárka vármegyei rendőrségi sajtóreferens civilben sétált az egri Pyrker téren, ahol egy idős ember kért segítséget. A sajtóreferens nem csak az idős károsult segítségére sietett, de a járőrök kiérkezéséig visszatartotta a fosztogatót is.

Hallgasd meg teljes adásunkat:

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában