Jókor, jó helyen

2023.10.03. 16:31

Szolgálatban levő, civil ruhás rendőr segített a bajba jutott férfinak Egerben

Egy egri férfi idős férfi iratait vette el, és nem akarta visszaadni. Pechjére éppen arra járt egy civil ruhás rendőr.

Heol.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett miatt folytat eljárást egy egri lakossal szemben, aki a gyanú szerint október 2-án 14 óra körül Egerben, a Pyrker téren kiszemelt egy idős férfit, akivel szóba elegyedett, majd elkérte az iratait, és azt a sértett többszöri kérésére sem adta vissza- Mindezt Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens közölte portálunkkal.

A tettes balszerencséjére éppen mellettük ment el egy szolgálatban levő, civil ruhás rendőr, aki felfigyelt az idős férfi segélykérésére. Az intézkedéskor a 60 éves elkövető többszöri kérdésre is azt állította, hogy ő semmit nem követett el, de a ruhájából előkerültek a sértett személyes iratai a bankkártyájával együtt, ezért a közben a helyszínre érkező járőrök előállították őt a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki - fogalmazott a sajtóreferens.

Időközben az is kiderült, hogy Cs. János a cselekményt nem egyedül követte el, volt egy társa is, akit a rendőrség már azonosított - tette hozzá Szabó Boglárka.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában