Együttműködés

2023.10.08. 20:52

Így találták meg a 84 éves Anna nénit Kisnána mellett

Részletes beszámolót írt a Kisnánáról október 4-én eltűnt Anna néni megtalálásáról a keresésben részt vállalt Hope Egyesület.

Guti Rita

Kisnánai idős néni keresése, megtalálása

Forrás: Hope Egyesület/Facebook

„Október 5.-én riasztás érkezett hozzánk Nagy Lacitól, egy előző nap otthonából eltűnt 87 éves kisnánai nénivel kapcsolatban, aki összekötött minket a családdal. Csapatunk azonnal felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, hogy engedélyezik-e, hogy a család kérésére bekapcsolódjunk a keresésbe. Társszervezeteinket értesítve a Magyar Nemzeti Mentődrónpilótákkal és a Magyar Rescue 4x4-el kiegészülve mi 4 fővel és 6 kutyával a helyszínre érkeztünk. Információgyűjtés után hamarosan meg is kezdtük a munkát kutyáinkkal. ”  Így kezdődik az a beszámoló, amelyet a Hope Egyesület tett közzé a napokban eltűnt, majd szerencsésen megtalált kisnánai Anna néni keresésértől.

„A településen mantrailinges kutyáink kitartóan dolgoztak aminek eredményességét több kamera felvétel időközben meg is erősítette. Az erdős területre kiérkezve a drónos és terepjárós kollégák nézték át a területet, amit mi területes kutyákkal segítettünk. Időközben a nénitől származó személyes tárgyakat talált a keresőcsapat, ahonnan tovább folytattuk a keresést. Sorra bukkantunk rá a tőle származó ruhadarabokra, így élőláncban a területes kutyákkal kiegészülve indultunk meg az erdőben. Szerencsére kicsivel később a keresés eredményesnek bizonyult, a nénit kissé legyengülve, de épségben megtaláltuk. Bebizonyosodott, hogy a sikeresség az együttműködésben rejlik és ez egy igazi csapatmunka volt” - írták.

Bejegyzésükben köszöntet mondtak azt összes közreműködő csapatnak:
„Köszönjük a keresésben végig résztvevő hatékony együttműködést a rendőrségnek, illetve a további csapatoknak:

Még épp időben megtalálták a kisnánai Anna nénit.
Forrás: Hope Egyesület

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában