Nehéz helyzet

2023.10.07. 09:55

Senkinek nem kívánom, hogy átélje, amit mi – mondta a Kisnánáról eltűnt Anna néni unokája

Kisnánáról tűnt el Anna néni, akit nagyon sokan kerestek, és végül csütörtökön találták meg. Az őt megtaláló rendőr már elmesélte a történetet portálunknak. Most pedig Anna néni unokája nyilatkozott a Ripostnak.

Fekete-Vadászi Erika

Anna néni (jobbról) épségben előkerült, magánál volt és beszélni is tudott

Forrás: Ripost

A keresés és a megtalálás megható pillanatairól is beszámoltunk, és ahogy azt már megírtuk, csodának számít, hogy élve találták meg az asszonyt, hiszen idős korban, 24 óra eltelte után ez nagyon ritka. Kele Gábor rendőrszázados, bűnügyi parancsnok, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gyöngyösi Rendőrkapitányság gazdaságvédelmi alosztályának vezetője talált rá Anna nénire, és részletesen megosztotta portálunkkal, hogyan zajlott a keresés, s mit érzett, amikor meglátta, hogy él a keresett személy. 

Anna néni unokája, Kitti is megszólalt az ügyben, a ripost.hu oldalnak nyilatkozott. 

Semmilyen komolyabb baja nem esett hála Istennek, pár zúzódáson kívül. Magánál volt, beszélt, de még nincs olyan állapotban, hogy arra választ adjon, miért indult el otthonról, és hogyan keveredett a bozótosba mondta a Ripostnak Kitti, aki nagyon hálás a keresésben résztvevőknek. 

Az unoka üzent azoknak, akik hozzájuk hasonló helyzetbe kerülnek. 

Azt üzenem, hogy kitartás, mert ez egy borzasztóan nehéz helyzet. Tudom, mert átéltük. Nem kívánom senkinek, hogy megtapasztalja. Javaslom, hogy akinek eltűnt egy hozzátartozója, az bízzon a rendőrségben, keressen egyesületeket, vegye fel a kapcsolatot a keresőcsapatokkal, hogy pozitív legyen a végkifejlet, és megtalálják szerettüket – jegyezte meg Kitti.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában