Összefogás

2023.10.05. 21:51

Kutyák segítettek megtalálni a Kisnánáról eltűnt Anna nénit

Egész nap keresték mentőkutyákkal a Kisnánáról hajnalban eltűnt idős nőt. Sikerrel járt az összefogás. Anna néni már biztonságban van.

Nagy erőkkel keresték a Kisnánáról eltűnt nénit

Forrás: Help Mentőkutyás Egyesület/Facebook

„A mai napon Attila Kapás barátunk értesítése alapján indultunk Kisnánára egy eltűnt idős hölgy felkutatása érdekében.” Ezzel a mondattal kezdődik a Help Mentőkutyás Egyesület csütörtök késő este közzétett Facebook-posztja.
Ebből kiderül, hogy a  kutatás egész nap folyt, több civil szervezet részvételével, rendőri irányítás mellett keresték Anna nénit, akit a sötétedés beállta előtt sikerült megtalálni.


„ Ismét bebizonyosodott az összefogás ereje és hogy a kutatás alapja a kellő információ gyűjtő tevékenység  és a szakszerű irányítás. Gratulálok Kele Gábor r.szds Úrnak és a helyi KMB-s kollégának. Szakmai irányításuk példaértékű volt. Egyesületünk elsőként érkezve a helyszínre, a rendőrséggel együttműködve megkezdte az információ gyűjtést és a kutatást. A helyszínen lévő 7 kutyánk közül 4 került bevetésre. A kutatáshoz később csatlakozó szervezetek:
Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete 
Hope Mentőkutyás Egyesült 
Magyar Rescue 4x4
Környékbeli polgárőrök.
Az összefogás végül sikerrel zárult, Anna néni már biztonságban van ” - zárták a Facebook bejegyzést.

A bejegyzésből kiderült az is, hogy az idős nő október 4-én, csütörtökön hajnalban indult el kisnánai otthonából, s az esti megtalálásáig semmit nem tudtak róla az érte aggódok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában